Van intieme sfeer tot gas geven

Theater- & Clubtours

Van zingende student naar een van de populairste zangers van Nederland. Guus Meeuwis krijgt met zijn concerten zowel het theater, een club als een stadion moeiteloos vol.

  • Concept
  • Productie
  • Organisatie
  • Creatieve partner
  • Marketing
  • Merkactivaties
Rode draad

Muziek zit in onze roots en de openbare en besloten shows gaan als een rode draad door ons bedrijf. Al vanaf het begin nemen wij de productie en marketing van een theater- en/of clubtour van Guus Meeuwis op ons. Naast de technische en organisatorische productie, begeleidt Modestus Concerts & Events bij de creatieve invulling van shows. Uiteraard in nauwe samenwerking met Guus.

Divers in klank en energie

Een tour is vrijwel altijd gekoppeld aan een albumrelease. De albums van Guus zijn divers in klank en energie. Ze bestaan nooit uitsluitend uit luisterliedjes of nummers met spierballen, daardoor voelen beide soorten podia passend. In de theaters verzorgt Meeuwis een avondvullend muzikaal programma waarbij zijn verhaal en de lach een grotere rol spelen. In de clubs laat Guus zijn nummers spreken om de bezoekers mee te nemen.

Meeuwis: “In de clubs krijgen nieuwe liedjes met veel energie de hoofdrol. Kleinere nummers laten we tot hun recht komen in de intieme sfeer van het theater. We wisselen meestal een club- en een theatertour af maar spelen ook in clubs en theaters door elkaar. Een ongewoon gegeven maar het werkt voor de band en mij erg verfrissend.”

Marketingstrategie

Voor elke tournee maken wij een marketingstrategie en werken daarbij onder andere samen met de locaties. Zo genereren we zowel landelijke als lokale aandacht. Een tour leent zich - door haar intieme karakter en landelijke spreiding - perfect voor merkactivaties van sponsorpartners.

Wat gaan wij samen doen?