Nederlandstalige & eigenzinnige country-pop

Rob Dekay

De divisies Modestus Records en Modestus Management slaan de handen ineen bij de begeleiding van de muzikale carrière van singer-songwriter Rob Dekay. Het unieke talent van de zanger in combinatie met de expertise van het Modestus team zorgt voor de juiste synergie waarbinnen met veel bevlogenheid en ambitie aan een lange termijnstrategie gewerkt wordt.

  • Strategie en begeleiding
  • PR en social media
  • Marketing, sales en distributie
  • A&R en opnamen
  • Legal support

Singer-songwriter Rob Dekay (31) maakt eigenzinnige, Nederlandstalige en soulvolle country-pop.

In 2016 verscheen zijn debuutplaat “Alles Gaat Voorbij” waarbij hij een hand had in alle facetten van de release. Van het schrijven, opnemen en produceren van de liedjes tot aan het maken van het artwork en het bedenken van de videoclips. Op het album zijn duidelijk folk- en country-invloeden te horen met banjo en mandoline als hoofdrolspelers.

De liedjes van Rob blijven eigentijds en poppy in het gehoor liggen. Zijn teksten laveren moeiteloos tussen grote en kleine vraagstukken maar zijn altijd met de pen van een poëet geschreven. Er huist een oude ziel in het lichaam van deze dertiger die met zijn opvallende tatoeages en hoed voor het podium lijkt te zijn geboren. Hij heeft er dan ook geen alledaagse weg op zitten. Rob stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. En nu is er alleen nog muziek!

www.robdekay.nl

Wat gaan wij samen doen?