De grootste band van Nederland

The Streamers

The Streamers is de grootste band uit de Nederlandse popgeschiedenis met meer zangers dan muzikanten en meer hits dan de Top40. Na het debuut optreden vanuit Koninklijk theater Carré reisde de tourbus 27 april af naar Den Haag, voor de officiële afsluiting van Koningsdag 2021. Het livestream optreden vanaf Paleis Noordeinde trok 2,5 miljoen kijkers.

  • Conceptontwikkeling
  • Merkbescherming
  • Co-productie livestream evenement
  • Marketing & communicatie
  • Exploitatiemodellen & licenties
  • Contracten en juridische ondersteuning
  • Administratieve ondersteuning

The Streamers zijn opgericht in 2021 door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Vrij snel na de oprichting benoemde Frank Lammers zichzelf tot manager van het gezelschap. De band bestaat uit Typhoon, Snelle, Suzan & Freek, Nick & Simon, VanVelzen, Diggy Dex, Paul de Munnik, Maan, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Thomas Acda, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Saillant detail is dat Paul de Leeuw de audities niet heeft doorstaan. Hij werd later wel aangenomen als de vaste barman van de band. Hun debuutconcert op 20 maart 2021 werd door meer dan 1 miljoen mensen bekeken.

Guus Meeuwis kondigde kort na dit succesvolle debuutconcert aan dat het niet bij dit ene concert zou blijven.

Even later werd bekend gemaakt dat de tourbus op 27 april door zou reizen naar Den Haag. Op uitnodiging van het Koninklijk Huis verzorgde de Streamers de officiële afsluiting van Koningsdag 2021 vanuit de legendarische locatie Paleis Noordeinde. Miss Montreal, Duncan Laurence en Armin van Buuren voegen zich, net als Danny Vera voor de tweede keer, bij de grootste band van Nederland. De livestream werd door maar liefst 2,5 miljoen bekeken en brak daarmee alle records van Nederlandse livestreams tot nu toe.

Na afloop werd bekend gemaakt dat op 29 mei de Streamers opnieuw een concert gaan geven.

In nauwe samenwerking met Tribe Company zorgde Modestus voor de ontwikkeling en uitvoering van het creatieve concept, marketing & communicatie en de juridische en administratieve ondersteuning. ING Nederland is hoofdpartner van The Streamers.

Wat gaan wij samen doen?