Kookboek van twee vrienden

Het jaar van Guus en Dick

​Bourgondische vrienden Dick Middelweerd en Guus Meeuwis zijn gek op eten. Dick professioneel als chefkok van de Treeswijkhoeve**, Guus thuis als hobbykok voor vrienden en familie. Na hun succesvolle pop-up restaurant ‘Gustaaf’ en hun kookboek ‘Het lekkerste van Guus en Dick’ lanceerde het duo op 30 oktober 2018 hun tweede kookboek.

  • Concept
  • Creatieve, uitvoerende partner
  • Marketing & sales ondersteuning
  • Productpresentatie
  • Sponsoring

Een samenwerking die naar meer smaakte

Guus: “Onze vriendschap is begonnen rondom genieten. Genieten van lekker eten, genieten van muziek en vooral genieten van het leven. Het maken van ons eerste kookboek was zo’n feest dat het smaakte naar meer. Dit keer staan we stil bij de leukste momenten van het jaar die we het liefst vieren met onze familie en vrienden en een bord vol lekkers”

Voor het tweede kookboek ‘Het jaar van Guus en Dick’ werd door Modestus Concepts wederom gekozen voor een samenwerking met Kosmos Uitgevers. Modestus Concepts werkte samen met Guus en Dick aan het concept van het kookboek en werkte daarna nauwgezet mee aan de inhoud.

Smakelijke promotie

Ter gelegenheid van hun boeklancering, trakteerde Guus en Dick een geselecteerd persgezelschap op een uitgebreide lunch geïnspireerd op hun tweede kookboek.

Modestus Concepts produceerde deze perspresentatie en het daaropvolgende (online) marketingtraject.

‘Het jaar van Guus en Dick’ kreeg uitgebreide media-aandacht en kwam direct binnen in de top 5 binnen in de categorie Eten & Drinken van De Bestseller 60.

Wat gaan wij samen doen?