Helemaal in Franse sferen

Guus et Youp a Paris

Guus Meeuwis vervulde in 2015 zijn droom om in The Royal Albert Hall te spelen. Toch bleef er iets kriebelen. In Parijs stond namelijk ook zo’n legendarische zaal.

  • Concept
  • Organisatie
  • Creatieve partner
  • Productie
  • Marketing & sales
  • Merkactivaties
  • All-in arrangementen
Jij gaat daar niet heen zonder mij

Samen met Modestus Concerts & Events – ook verantwoordelijk voor het concept, de marketing en productie van het concert in The Royal Albert Hal – ontstond het idee om een show te geven in het fameuze L’Olympia in Parijs. Het Mekka voor veel Franse chansonniers en internationale artiesten.

Op de avond dat Guus het nieuws ontving dat hij welkom was in L’Olympia was hij toevallig met Youp van ’t Hek aan het eten. Youp zei direct; “Jij gaat daar niet heen zonder mij”.

De grootste traktatie van 2016

De nostalgische zaal werd extra aangekleed met volledig passend decor & licht. Als ode aan de Franse chansonniers voorzag Guus enkele eigen nummers van een Frans tintje en zong hij zijn favoriete chansons. Youp deed op zijn unieke wijze een speciale conference en vergezelde Guus bij enkele nummers.

Guus: “Olympia is een magische zaal. Alle grote Franse chansonniers maakten daar furore. Het is een van die plekken op de wereld waar je ooit wil spelen. Dat Youp en ik dat samen mochten doen was de grootste traktatie van 2016.”

Youp van ’t Hek voegt daaraan toe: “Olympia was eraan toe. Parijs snakte al jaren naar mijn komst en nu was het eindelijk zo ver.”

Helemaal in Franse sferen

Om ‘Guus et Youp á Paris’ helemaal in Franse sfeer mee te maken selecteerden wij hotels en restaurants in verschillende stijlen en prijscategorieën. Bourgondische concertgangers konden het reis- en/of dinerarrangement als uitbreiding op hun toegangsticket boeken.

De unieke combinatie zorgt voor een vliegende start

Modestus Concerts & Events organiseerde en produceerde ‘Guus et Youp á Paris’. Samen met Guus en Youp keken we naar de creatieve en technische invulling van de concerten. De unieke combinatie van deze artiesten plus de zaal zorgden voor een vliegende start van onze marketingcampagne. Na de aankondiging bij De Wereld Draait Door was het binnen een uur uitverkocht.

Wat gaan wij samen doen?