Winters kippenvel twee jaar op een rij

Groots met een zachte G - De Wintereditie

Na 11 succesvolle edities van ‘Groots met een Zachte G’ in het Philips Stadion Eindhoven komt er in 2016 een winters spektakel bij. Het blijkt in geen geval onder te doen voor de originele reeks.

  • Concept
  • Organisatie
  • Productie
  • Creatieve partner
  • Marketing & sales
  • TV-registratie
  • Merkactivaties
  • VIP-arrangementen
Winters spektakel

Er waren al verschillende variaties van ‘Groots’ zoals ‘Uit & Thuis’ in het Abe Lenstra Stadion (Heerenveen) en Overzee edities (Curaçao, Texel). In 2016 wordt een nieuwe variatie op het concept bedacht. Modestus Concerts & Events ontwikkelt als creatief partner, producent en organisator samen met Guus Meeuwis het concept voor de winterversie van zijn stadionconcerten. ‘Groots met een zachte G - De Wintereditie’ komt tot leven in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Guus wil verder gaan dan een standaard kerstshow. Alles wordt uit de kast getrokken: kilo’s confetti, sneeuw, een decor met ijsschotsen, kerstlampjes en een bezoek van Sint en de Kerstman. Op een entertainende manier wordt er stilgestaan bij de hoogtepunten van 2016. Met rapper Diggy Dex schrijft Guus het lied ‘Tabee 2016’ en turnster Sanne Wevers voert live een Olympisch gouden turnroutine uit.

Iedereen zit er warmpjes bij

Modestus Concerts & Events neemt ook marketing en sales op zich. De aankondiging van de Wintereditie bij RTL Boulevard (september 2016) blijkt raak. De kaarten zijn binnen een paar dagen uitverkocht. Naast reguliere tickets zijn er particuliere en zakelijke vip-arrangementen. De vip-ruimtes worden geheel in thema aangekleed. En net zoals bij de concerten in het Philips Stadion wordt het vip-menu in samenwerking met Guus samengesteld.

In opdracht van hoofdsponsor Ziggo hebben wij de tv-registratie van het concert verzorgd. Het werd live uitgezonden op het Ziggo-kanaal. Wij waren creatief en uitvoerend betrokken bij verschillende activaties die Ziggo in de aanloop naar de Wintereditie realiseerde.

‘Groots met een zachte G - De Wintereditie’ kreeg in 2017 een vervolg met twee uitverkochte shows op 1 & 2 december 2017 in de Ziggo Dome.

Wat gaan wij samen doen?