Lil Craney doet het groots

Come to DADDY – AFAS Live!

​Met inmiddels bijna 1.000 optredens op zijn naam en grote shows op Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Zwarte Cross en Pinkpop, heeft Kraantje Pappie een onschendbare livereputatie en beleeft hij zijn meest succesvolle jaar tot nu toe. Op 5 april 2019 bekroonde hij deze met een show voor 6.000 fans in AFAS Live!

  • Organisatie
  • Productie
  • Creatieve partner

​In nauwe samenwerking met Bank Bookings BV, organiseerde en produceerde Modestus Concerts & Events de spectaculaire show ‘Come to DADDY’. Samen met Kraantje Pappie en zijn team keken we naar technische en creatieve invulling van de grootste show uit zijn carrière tot nu toe en de afsluiter van zijn clubtour.

Biografie Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen – bekend onder de naam Kraantje Pappie - is een Nederlands hiphopartiest. Begin 2012 brak hij bij het grote publiek door met zijn debuutalbum Crane, de eerste van de drieluik. Tot dusver heeft hij zeven albums en verschillende ep’s en singles uitgebracht. Hij ontving gouden platen voor onder andere de singles Waar is Kraan?, Feesttent, Handen Omhoog en De Manier en het laatste album in de drieluik ‘Crane’ (2017).

In september 2018 kwam zijn album ‘DADDY’ uit, waarvan de track Lil Craney werd bekroond met dubbel platina. De single Liefde in de Lucht - een samenwerking met Chef’Special-zanger Joshua Nolet - groeide uit tot een top 10-hit. Na de release van zijn album volgde de clubtour DADDY met als grote afsluiter zijn show in AFAS Live!

Wat gaan wij samen doen?