Muziek blijven maken en delen

Club Zoveel & Deel Zoveel

Precies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis kwam de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel. Het album verscheen op 31 juli en kwam direct op #1 binnen in de GfK Album Top-100.

  • Concept
  • Co-productie
  • Marketing & Sales
  • Creatieve partner

De titel van het nieuwe album van Guus Meeuwis Deel Zoveel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. En nieuwe muziek delen is precies wat hij doet in Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van Poppodium 013 in Tilburg.

Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, meerdere avonden per week nummers van het nieuwe album, afgewisseld met zijn bekende hits. De belofte is dat hij net zolang optreedt tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor kaarten, de intieme concertreeks heeft kunnen bezoeken.

“Ik kan niet wachten om te gaan spelen. En eindelijk weer het publiek te zien dat dat spelen zo geweldig maakt. De onzekere situatie van de afgelopen maanden heb ik zo snel mogelijk om proberen te zetten in positieve energie en nieuwe muziek. Met trots presenteer ik: Club Zoveel. Daar ontvangen we meerdere dagen per week onze gasten met alle egards. Net zo lang tot we elkaar allemaal gezien hebben. Deel zoveel, speel zoveel. Dat is de belofte. Volgens mij gaat het heel bijzonder worden”, aldus Guus Meeuwis.

Afgelopen 12 juni opende de inschrijving voor Club Zoveel. Nog geen 2 dagen later hadden zich ruim 16.000 mensen ingeschreven om ieder twee kaarten te kunnen kopen.

Op 1 augustus openden Guus, Modestus en 013, de deuren van Club Zoveel voor het publiek. De grote zaal van de Tilburgse poptempel 013 werd daarvoor speciaal omgebouwd tot een sfeervolle club. De bezoekers kunnen erop rekenen dat ruimschoots wordt voldaan aan de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM. De vloer en het balkon zijn ingericht met comfortabele stoelen, in setjes van 2, met een eigen tafel en ijskoeler om vooraf gekochte drankjes te koelen. Hierdoor hoeven de bezoekers niets van het speciale concert te missen en biedt Club Zoveel een nog veiliger bezoek aan Guus’ intieme en exclusieve concertreeks.

Inmiddels staat de teller van deze intieme concertreeks op meer dan 40 uitverkochte avonden en ontvangen Modestus en Poppodium 013, vier avonden per week zo’n 400 gasten. Regelmatig worden er nieuwe concertdata toegevoegd, omdat Guus zijn belofte waar maakt: om net zo lang te spelen totdat iedereen die zich heeft ingeschreven, de kans heeft gekregen om te komen.

Wat gaan wij samen doen?