Modestus

Wie we zijn

Plezier delen. Het liefst met iedereen.
Modestus

Modestus is een strategisch management- en productiehuis. Een hecht team met denkers en doeners. In 2009 opgericht als managementbureau van Guus Meeuwis, om alle activiteiten van de artiest onder één dak te hebben. Inmiddels gaat de opgebouwde ervaring en expertise veel verder dan alleen de projecten met Guus.

Team

Ons team bestaat uit artist managers, marketeers, evenementproducenten, conceptontwikkelaars, A&R-managers en experts in muziekrechten. Waar nodig werken we samen met een uitgebreid netwerk van specialisten op elk relevant gebied. Wat ons bindt is de wil om leuke dingen te doen met leuke mensen. Dat kan naast een evenement ook een kookboek, album, tv-programma of merkactivatie zijn.

Werk

Werk kiezen we op basis van enthousiasme, mensen op gedrevenheid. Zo doen we de leukste projecten met de beste resultaten. We doen projecten in eigen beheer, voor artiesten en voor opdrachtgevers als Ziggo, Sligro, Bavaria, Nikon en VGZ. Voor ons is de grootste beloning het delen van plezier. Het liefst met iedereen.

Wat gaan wij samen doen?